Bij GoFysio kun je uitstekend Sporten

In alle praktijken staat de oefenzaal centraal en is voldoende apparatuur aanwezig voor een seniorenfitnessvolwaardige training op elk niveau en op elk gebied. De oefenzaal is ingericht met de meest moderne apparatuur zodat je functioneel kunt sporten op ieder gebied.

Blijf ook na de behandeling Fit

Bij GoFysio kun je terecht voor een fitnessprogramma op maat, gericht op je individuele situatie en eventuele wensen. Ben je zojuist uitbehandeld? Onderhoud dan je progressie en bouw verder aan je conditie. En gaat het dan onverwachts toch nog fout? De lijntjes naar de fysiotherapeut zijn dan heel kort!

Sporten met een medische indicatie

Heeft u een aandoening of bijvoorbeeld een chronische ziekte, een auditieve of visuele beperking? Dan heeft u een extra reden om in beweging te komen of juist te blijven. Bij GoFysio is het mogelijk extra begeleiding te krijgen zodat het voor iedereen mogelijk is om in beweging te blijven.

Sport samen met je kind

Er zijn speciale abonnementen om extra voordelig samen met je kind te sporten. Op deze manier geef je het goede voorbeeld en bespaar je tegelijkertijd veel tijd.

  • Dit abonnement geldt voor kinderen van 8-16 jaar.
  • Als een kind jonger is dan 8 jaar, maar niet jonger dan 6 en het bij GoFysio al bekend is door het volgen van een beweegprogramma, dan komt het kind in aanmerking voor dit abonnement.
  • Een kind wat nog niet bekend is bij GoFysio wordt eerst twee keer een uur ingepland bij de kinderfysiotherapeut voor een intake, het opstellen van een schema en het uitleggen van de apparaten.

Meer informatie over deze abonnementen en de tarieven kunt u hier vinden.

FysioFitness-begeleiding

Onze fysiotherapeuten zorgen voor een goede begeleiding. Zij kijken mee, helpen met het instellen van de apparatuur en passen het trainingsschema aan als als dat nodig is. Daarnaast kunnen zij ook behandelen of zij verwijzen u door naar een gespecialiseerde fysiotherapeut van GoFysio. Hiermee is de begeleiding optimaal en is de training ook geschikt voor mensen die moeite of angst hebben met bewegen of mensen met een beperking.

Rooster begeleiding en groepslessen

Rooster Oefenzaal Terwijde

Rooster Oefenzaal Veldhuizen

Tarieven

U kunt kiezen uit verschillende abonnementsvormen, voor zowel individuele training, als in groepsverband (Small Group Training). Heeft u vragen over de welk abonnement voor u het meest geschikt is, dan kunnen wij u helpen om het juiste abonnement te kiezen. Mocht later blijken dat u teveel of te weinig komt, dan kan de grootte van het abonnement direct dezelfde maand aangepast worden.