Juist omdat bewegen de kern van onze activiteiten is, heeft GoFysio veel tijd en ruimte geïnvesteerd in de FysioFitness. In alle praktijken staat de oefenzaal centraal en is voldoende apparatuur aanwezig voor een Circuittraining_GoFysio_begeleidingvolwaardige training op elk niveau en op elk gebied.

Sporten met een abonnement

U bent gezond en wilt dat graag zou houden. Dan kunt u bij GoFysio terecht voor een fitnessprogramma op maat, gericht op uw individuele situatie en eventuele wensen. Het voor u opgestelde programma kan bestaan uit fitness-activiteiten zoals roeien, crosstrainen, hardlopen of fietsen. Ook kan er krachttraining worden gedaan met de pulley, gewichten, het squatrek en de legpress. Daarnaast zijn er allerlei crossfit-materialen om extra te werken aan uw kracht en core stability.

Tarieven

U kunt kiezen uit verschillende abonnementsvormen, voor zowel individuele training, als in groepsverband (Small Group Training). Heeft u vragen over de welk abonnement voor u het meest geschikt is, dan kunnen wij u helpen om het juiste abonnement te kiezen. Mocht later blijken dat u teveel of te weinig komt, dan kan de grootte van het abonnement direct dezelfde maand aangepast worden.

Intake en nulmeting

Voordat u aan het programma begint, vindt er een intakegesprek plaats met één van onze fysiotherapeuten die de FysioFitness-begeleiding verzorgt. In dit gesprek worden uw wensen en onze mogelijkheden worden besproken. Om een goed startpunt van uw trainingsprogramma te bepalen, kunt u samen met een fysiotherapeut een nulmeting doen. Een nulmeting houdt in dat wij afhankelijk van uw hulpvraag een beginsituatie kunnen creëren. Een nulmeting kan bestaan uit een conditietest, krachttest, BMI-meting of bijvoorbeeld een meting van uw spiermassa.

Oefenzaal_BeweegprogrammaSporten met een medische indicatie

U heeft een aandoening of bijvoorbeeld een chronische ziekte, een auditieve of visuele beperking. Dan heeft u een extra reden om in beweging te komen of juist te blijven.

Zoekt u hier hulp en begeleiding bij?

Wij bieden u dan alle handvatten om tot een goede training te komen. GoFysio is er juist op gericht om mensen met een extra hulpvraag zoveel mogelijk te ondersteunen. Afhankelijk van u klachten zoeken wij samen met u naar de juiste trainingsvorm en ook bekijken wij of u in aanmerking komt voor vergoeding of voor een abonnement van GoFysio.

Sporten samen met je kind

Als u een FysioFitness abonnement bij GoFysio heeft of neemt en u wilt samen met uw kind komen sporten, dan kunt gebruik maken van het ouder-kindabonnement. Deze abonnementen betreffen een klein extra bedrag per maand. Het ouder-kindabonnement wordt aan uw eigen lidmaatschap gekoppeld.

  • Dit abonnement geldt voor kinderen van 8-16 jaar.
  • Als een kind jonger is dan 8 jaar, maar niet jonger dan 6 en het bij GoFysio al bekend is door het volgen van een beweegprogramma, dan komt het kind in aanmerking voor dit abonnement.
  • Een kind wat nog niet bekend is bij GoFysio wordt eerst twee keer een uur ingepland bij de kinderfysiotherapeut voor een intake, het opstellen van een schema en het uitleggen van de apparaten.

Meer informatie over deze abonnementen en de tarieven kunt u hier vinden.

Claudicatio_GoFysio_looptrainingFysioFitness-begeleiding

Als u met de training bent gestart, laten wij u niet aan uw lot over. Onze fysiotherapeuten zorgen voor een goede begeleiding. Zij kijken met u mee, helpen u met het instellen van de apparatuur en passen uw trainingsschema aan als als dat nodig is.

Als het nodig is kan de fysiotherapeut u behandelen of zij verwijzen u door naar een gespecialiseerde fysiotherapeut van GoFysio. Hiermee is de begeleiding sterk verbeterd en is de training uitermate geschikt voor mensen die moeite of angst hebben met bewegen of mensen met een beperking.

Rooster begeleiding en groepslessen

Rooster Oefenzaal Terwijde

Rooster Oefenzaal Veldhuizen

Wilt u verzekerd zijn van begeleiding dan kunt u het beste van te voren een afspraak met een van de begeleidende fysiotherapeuten inplannen. Uiteraard wordt u van deze gang van zaken op de hoogte gesteld tijdens het intakegesprek.