Testen en metingen

Bij GoFysio wordt wanneer mogelijk objectief gemeten. Dit is van belang om de beginsituatie in kaart te brengen, een duidelijke diagnose te stellen of trainingsdoelen te maken. GoFysio beschikt hiervoor over geavanceerde en gevalideerde meetapparatuur.

Patiënten

Er zijn testen die geschikt zijn voor patiënten als onderdeel van de fysiotherapeutische behandeling. U moet hierbij denken aan hoptesten voor knierevalidatie (bijvoorbeeld voorste kruisband reconstructie) of de 6 minuten wandeltest voor mensen met COPD. Maar ook de stabilizertest voor mensen met lage rugklachten of nekklachten en hoofdpijn. Zo beschikken wij voor iedere indicatie over test en meetmogelijkheden.

(Top)sporters

GoFysio beschikt ook over testmogelijkheden voor (top) sporters die dienen als onderdeel van de trainingsbegeleiding. Dit zijn de zogenoemde ‘maximaal testen’ waarbij het maximale vermogen van de sporter wordt gemeten. Daarnaast worden met deze test de ‘trainings drempels’ bepaald. Dit zijn waarden die de (top) sporter nodig heeft om met de juiste intensiteit te kunnen trainen.

Enkele testmogelijkheden zijn in de onderstaande tabel weergegeven.

Tarieven

Deze kunt u vinden op de verzamelpagina tarieven.

Overzicht van onze testen en metingen

Klik op de gewenste test/meting voor meer informatie.