Desto_FC UtrechtGoFysio is al enige jaren intensief betrokken bij sportvereniging DESTO. Dit is niet alleen te zien aan alle uitingen die bij Desto zichtbaar zijn maar ook door de fysieke aanwezigheid van GoFysio bij DESTO op verschillende dagen in de week.

Sponsoring

Daarnaast is GoFysio sponsor van DESTO, dit uit zich in het beschikbaar stellen van alle kleding van spelers en verzorgers en het beschikbaar stellen van een verzorger en fysiotherapeut voor het eerste elftal.

Daarnaast is de fysiotherapeutische zorg beschikbaar voor alle leden van DESTO.

Aanwezigheid bij DESTO

GoFysio is bij DESTO aanwezig voor alle leden. Leden kunnen gratis en vrijblijvend gebruik maken van deze spreekuren. Dit voor bijvoorbeeld een korte screening of advies bij klachten of zelfs een korte behandeling.

Sportverzorging_DESTO_GoFysioFysiotherapeut aanwezig bij DESTO op:

dinsdag 19.30 – 20.30 uur
donderdag 19.30 – 20.30 uur
zaterdag 10.00 – 14.00 uur

Inloopspreekuur bij DESTO op:

dinsdag 19.30 – 20.00 uur
donderdag 19.30 – 20.00 uur
zaterdag 12.00 – 13.00 uur

Inloopspreekuur bij GoFysio

Alle leden van DESTO mogen gratis gebruik maken van het inloopspreekuur bij GoFysio. Dit is handig als u in het weekend geblesseerd bent geraakt en maandagmorgen direct gezien wilt worden. U kunt zich zonder afspraak melden tijdens deze inloopspreekuren. Onze fysiotherapeut zal u kort onderzoeken en advies geven of indien nodig een korte behandeling.

Echogafie II

Inloopspreekur bij GoFysio Terwijde

elke maandag 08:00 – 09:00 uur

Echografie

Leden van DESTO kunnen altijd snel terecht voor een echo. Een echo valt onder de normale vergoeding voor Fysiotherapie (indien aanvullend verzekerd).

Veldrevalidatie bij DESTO

Leden van DESTO die geblesseerd zijn kunnen deelnemen aan de veldrevalidatie. Deze training wordt afhankelijk van het aantal mensen met blessures georganiseerd op de dinsdagavond, donderdagavond en zaterdagmorgen. Dit is ideaal als geblesseerde sporter om weer op wedstrijd niveau te komen. Er wordt getraind onder begeleiding van een (sport) fysiotherapeut. Wil je deelnemen aan deze training? Meld je aan bij GoFysio.

20160628_DESTO-FCU-4637