Kwaliteit

Rug training IVActieve Therapie

GoFysio staat voor een actieve aanpak. Patiënten worden zoveel mogelijk actief betrokken bij hun eigen herstel. Wanneer mogelijk worden oefeningen en training ingezet om klachten te lijf te gaan. Niet alleen wanneer mensen beperkingen hebben in hun dagelijkse activiteiten en sport, maar ook bij diverse pijnklachten zoals nekpijn, kniepijn, rugklachten en schouderklachten. Het eigen herstelvermogen wordt aangesproken en gestimuleerd.

Registratie van Fysiotherapeuten

Iedere fysiotherapeut van GoFysio staat ingeschreven in het BIG-register en het Centraal Kwaliteits Register.

Pluspraktijk

GoFysio Terwijde is sinds 2011 Pluspraktijk. De meeste vestigingen van GoFysio zijn kort daarna ook pluspraktijk geworden. De plusstatus houdt in dat naast landelijke verplichte kwaliteitseisen ook aanvullende eisen worden gesteld. Pluspraktijk is de hoogste kwaliteitsstatus voor fysiotherapeuten in Nederland.

 

Kennis en samenwerking

GoFysio heeft inmiddels een groot netwerk bestaande uit huisartsen, sportartsen, orthopeden en andere specialisten. De lijntjes met artsen zijn erg kort en daardoor is de communicatie bijvoorbeeld bij of na een operatie snel op gang. Bij orthopedische operaties zijn onze fysiotherapeuten, indien u wenst, bij de operatie aanwezig en overleggen dan rechtstreeks met de specialist met betrekking tot het te voeren beleid. Het herstel- en revalidatieproces kan daarom direct en efficiënt worden opgestart. Een overzicht van onze samenwerkingsverbanden kunt u hier inzien.