Over GoFysio

Praktijkondersteuner TalithaWij proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn door niet alleen de hoogste kwaliteit fysiotherapie te bieden maar ook te zorgen voor klantvriendelijkheid, uitstekende service en te zorgen voor een enthousiast team van gemotiveerde fysiotherapeuten.

Kenniscentra

De fysiotherapeutische teams zijn verdeeld in verschillende kenniscentra. Binnen deze kenniscentra werken verschillende fysiotherapeuten samen op een specifiek vakgebied. Het samenwerken bestaat onder andere uit: overleg, het volgen van scholing, casusbesprekingen, en indien nodig wordt een cliënt onderzocht of behandeld door twee therapeuten gezamenlijk, zodat de aanwezige kennis optimaal wordt benut. U kunt op deze website alle informatie vinden over de aanwezige kenniscentra.

Delen van kennis en ervaring

GoFysio_team_kenniscentrum

De fysiotherapeuten van al de verschillende vestigingen werken binnen de kenniscentra met elkaar samen om hun kennis, kunde en ervaring te delen. Er vinden binnen de kenniscentra regelmatig overleggen plaats om casussen te bespreken en elkaars visie te horen. Ook kijken fysiotherapeuten indien nodig met de behandeling van hun collega om gezamenlijk tot een goede diagnose te komen.
Vier keer per jaar wordt er een groot centraal overleg georganiseerd met een speciaal thema. Hier wordt soms een gastpreker voor uitgenodigd of een collega verzorgt een inhoudelijke presentatie op een bepaald vakgebied, waarna er bepaalde vaardigheden geoefend kunnen worden.

Praktijkondersteuning

De administratie, receptie, telefoon en e-mail wordt gedaan door twee praktijkondersteuners. De telefoon en e-mail wordt tijdens kantoortijden door hen beantwoord en bezoekers aan de balie worden te woord gestaan en geholpen.