Partners

GoFysio heeft samenwerkingsverbanden met verschillende bedrijven en instellingen. Dit zijn organisaties die een goede aanvulling vormen op de diensten van GoFysio:

Podotherapie

Podotherapeutisch centrum Rondom houdt wekelijks binnen GoFysio podotherapeutische spreekuren en meet zooltjes aan. Regelmatig onderzoeken de medewerkers van Rondom samen met de medewerkers van GoFysio een cliënt in het gezamenlijk spreekuur.

Dietetiek

GoFysio werkt multidisciplinair in de programma’s voor overgewicht. Dit heeft vele voordelen. Omdat de diëtist binnen de muren van GoFysio werkzaam is vindt er regelmatig overleg plaats en kan de cliënt multidisciplinair begeleid worden.

Dietiste Marlissa van de Korput van Diëtistenpraktijk Eetgewoon houdt spreekuur in vestiging Terwijde.
Dietiste Marrilou Louwaard van Personal Body Center werkt samen met GoFysio Amsterdam.

Sportartsen

Er is een actief samenwerkingsverband met verschillende sportartsen. Zo is er een samenwerking met Sportgeneeskunde Woerden, SportClinic St. Antonius en SMA Utrecht Olympos. Door deze samenwerking kunnen wij zeer snel doorsturen voor een second opinion of aanvullend sportmedisch onderzoek.

Orthopeden

Ook is er een uitstekende samenwerking met verschillende orthopeden van o.a. het Diakonessenhuis het St. Antonius ziekenhuis. Regelmatig kijken onze fysiotherapeuten mee met de operatie en overleggen direct met de orthopeed met betrekking tot tot onderzoek en behandeling. Via het Orthopedisch Kwaliteitsnetwerk Orthonet is deze samenwerking geïntensiveerd.

Hardlopen

Utrecht

Siosport in Leidsche Rijn (Utrecht) en GoFysio hebben korte lijnen wat inhoudt dat de inspanningsfysioloog en de fysiotherapeut regelmatig overleg hebben met de trainers van Siosport. Hierdoor is er altijd goede afstemming van de training met de situatie van de sporter. Het kan hierbij gaan om blessures, technische aspecten en inspanningsbelasting.

Amsterdam

In Amsterdam is er een samenwerking met hardlopenamsterdam.nl. De locatie op het Magalhaensplein is een startpunt van een van de loopgroepen. Ook werken wij samen met Running Solutions en Runnergy, beide bedrijven zijn actief op het gebied van looptrainingen en voorbereidingen voor hardloopevenementen.

Oncologie

Voor oncologiepatienten werkt GoFysio samen met Tegenkracht, stichting voor kanker en sport. Dit is een sportfonds om mensen financieel bij te staan die het sportplan van Tegenkracht volgen. Bij alle vestigingen van GoFysio kan het sportplan van Tegenkracht gevolgd worden.