Arbeid en gezondheid

kenniscentrum-arbeid-820x240Dit kenniscentrum van GoFysio is expert op het gebied van arbeidsomstandigheden en ergonomie. Wij zijn gespecialiseerd in onderzoek naar werkdruk binnen bedrijven.

Wij leveren onze diensten aan zowel het MKB als grotere organisaties. Wij staan voor kwaliteit, maatwerk en een persoonlijke aanpak.

Ons doel

GoFysio heeft als doel de inzetbaarheid en vitaliteit van werknemers in hun werkomgeving te optimaliseren en het verzuim en de verzuimkosten zo laag mogelijk te houden. Dat willen wij realiseren door ons zowel te richten op de werkende mens, zijn werkomgeving als de interactie of de ‘Fit‘ tussen mens en omgeving.

Onze visie

In de huidige tijd is de concurrentie hoog en dat kan druk leggen op werknemers. Onze visie hierop is dat een hoge werkbelasting en enige mate van werkstress geen probleem hoeft te zijn wanneer er voldoende compensatie is in de vorm van ondersteuning en vrijheid in het werk. Sterker nog: de beste prestaties worden geleverd wanneer zowel de werkdruk als de ondersteuning en vrijheid in het werk hoog zijn.

Indicaties

Hieronder leest u welke indicaties binnen de fysiotherapie behandeld worden.

  • RSI (KANS)
  • Lage rugklachten
  • Nek-schouderklachten
  • Overbelasting
  • Verzuim

Het team

(201704)