Dit is een speciaal kenniscentrum van GoFysio

Rugcentrum

Maatwerk bij rugklachten

Nu ook in Alphen aan de Rijn en Ter Aar!

De wervelkolom heeft binnen GoFysio een speciale plaats. Rugklachten komen enorm veel voor en variëren van acuut en kortdurend tot chronische klachten waarbij mensen werkelijk langdurig beperkt zijn in hun functioneren. De oorzaken van rugklachten kunnen zeer divers zijn. De oplossing is maatwerk. Lees meer over deze werkwijze van het rugcentrum.

Wat kun je aan rugklachten doen?

rtl4_rugcentrumDeze korte film is opgenomen in vestiging Terwijde. Rien van der Dussen, praktijkhouder van de vestigingen in regio Utrecht, wordt geïnterviewd voor het RTL4-programma “Mijn Leven Mijn Gezondheid”.

Hierin wordt uitgelegd wat rugklachten zijn en wat je er zelf aan kunt doen of wanneer je hulp kunt vragen aan een fysiotherapeut.

 

Een ervaren team

Van kortdurende behandelingen bij acute klachten tot multidisciplinaire revalidatie trajecten bij chronische problemen: bij GoFysio bent u verzekerd van vakkundig onderzoek en behandeling van een ervaren fysiotherapeutisch team dat gespecialiseerd is in rugklachten.

Informatie in dit kenniscentrum

In dit speciale kenniscentrum voor de rug informeren wij u uitgebreid over de mogelijke indicaties, de werkwijze en de specialisaties.

Het team