GoFysio De Meern (Veldhuizen)

GoFysio De Meern (Veldhuizen)GoFysio De Meern Veldhuizen is gevestigd in Winkelcentrum de Veldhof in De Meern. Een mooie, toegankelijk plek voor Fysiotherapie, op dit centrale punt in de wijk Veldhuizen. GoFysio Veldhuizen is ook goed bereikbaar voor mensen uit De Meern en Vleuterweide.

De fysiotherapiepraktijk

De praktijk in Veldhuizen is geheel nieuw ingericht en heeft een ruime oefenzaal met voldoende en geschikte apparatuur voor revalidatietrajecten op elk gewenst niveau. Dit geeft onze klanten en patiënten de mogelijkheid om aan hun gezondheid te kunnen werken door beweging en training. Want veel klachten zijn te voorkomen of te genezen door middel van specifieke oefentherapie en training.

Ook kunt u in De Meern terecht voor Manuele Therapie en vele andere specialisaties in de fysiotherapie. GoFysio Veldhuizen beschikt over 4 comfortabele behandelkamers, waaronder een ruimte voor kinderfysiotherapie.

Openingstijden

maandag tot en met donderdag: 08.00 – 21.00 uur
vrijdag: 08.00 – 17.00 uur
zaterdag: 08.00 – 12.00 uur

Telefonisch het beste bereikbaar maandag t/m vrijdag tussen 8.00 – 17.00 uur

De Fysiotherapiecheck


In samenwerking met Hierhebikpijn.nl

Een leuke training om beter van te worden: Circuittraining! Werken aan conditie en kracht onder begeleiding van een fysiotherapeut. 

Adres en contact

GoFysio De Meern (Veldhuizen)
Molenpolder 108
3453 NZ De Meern
Routebeschrijving (opent in nieuw venster)

Telefoon: 030-6585901
E-mail: info@gofysio.nl
Of gebruik het contactformulier.

GoFysio De Meern op Google+

Het team